Aanmelden nieuwsbrief

Partners

Onze partners

DynamicsOnline.nl

DynamicsOnline.nl (label van SucceedIT) is partner van Microsoft en heeft voor Mondmaskerfabriek de bedrijfsprocessen van in- en verkoop, productie en financiële administratie met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central optimaal geautomatiseerd.

Refugee Company

Refugee Company is mede opgericht door Fleur Bakker en heeft als missie de afstand tussen mensen met een vluchtelingenachtergrond en de arbeidsmarkt in Nederland te verkleinen. Werk is de beste manier om te integreren. Dat kan via onze sociale ondernemingen...

QING

Ingenieurs van het Arnhemse bedrijf QING zijn druk bezig met het ontwerp van een veilige productielijn, ‘coronaproof’, met anderhalve meter afstand tussen de productiemedewerkers. QING is een eigenzinnig ingenieursbureau.

KLM

Dankzij KLM konden de twee mondmaskermachines vanuit Shanghai naar Nederland gevlogen worden. Gezagvoerder tijdens de vlucht was de zus van Fleur Bakker, Helen.

Qredits

Qredits is een stichting met een ANBI-status en zonder winstoogmerk en helpt ondernemers met financiering tot € 250.000, coaching en tools. Qredits heeft heeft ons geholpen met een sociaal krediet van €250.000,- zodat we van start konden.

Philips Foundation

De Philips Foundation heeft een lening verstrekt om de eerste twee mondmaskermachines te kunnen financieren.  Ook heeft de foundation de Mondmaskerfabriek verbonden met het netwerk van Philips. 

Friends for brands

Friends for Brands zorgt er als creatief bureau voor dat organisaties hun waarden en missie goed zichtbaar maken. Zij maken en runnen voor ons deze mooie website en werken aan de branding.

Scalabor

De Mondmaskerfabriek is gevestigd op de locatie van Scalabor in Arnhem. Zij helpen naast ondersteuning van het productieproces ook bij de logistieke afwikkeling en de e-fullfillment.

Groener Gras

Groener Gras zorgt ervoor dat de creativiteit, energie en ideeën die onder de oppervlakte aanwezig zijn bij mensen en organisaties naar boven komen. Debora Timmerman werkt namens Groener Gras aan de communicatie en woordvoering.

Gemeente Arnhem

De Mondmaskerfabriek staat in Arnhem en de gemeente ondersteunt bij het creëren van werkervaringsplaatsen in de fabriek.

Hoe het werkt

Het type masker dat wij produceren is het 3-laags chirurgische masker. Lokale productie van FFP2 en FFP3 maskers opstarten duurt zeker zes maanden. Dat is te lang om een oplossing te bieden in de huidige crisis.

Meer lezen